Skal årets julefrost holdes i smukke lokaler i det helt centrale København lige ved Tivolis hovedindgang og med udsigt til haven, så er du havnet det rigtige sted. Bryggeriet Apollo tilbyder meget attraktive rammer om både de helt store og de lidt mindre julefrokoster.
Hvis din julefrokost er for 15 og færre personer, kan du vælge mellem "Apollo menuen" eller "Sharing menu". Begge præsenteres nærmere herunder.
Og hvis du skal holde en julefrokost med flere deltagere end 15, kan du vælge mellem menu 1, 2 eller 3, som også vises nedenfor.
Uanset jeres behov kan vi hjælpe med at skabe de helt rette rammer om jeres julefrokost.
Kontakt os i dag på 33 12 74 41 eller apollo@aage-damgaard.dk. Så finder vi en rigtig god løsning til jer og få et godt tilbud på dit næste arrangement.
3 RETTERS JULEMENU - Pris pr. person 1295,-
VELKOMST
BOBLER & SNACKS
Cava Dominio De Requena
Kartoffelchips med syrlig creme fraiche
Croquette af oksebryst med spicy mayo
Tun med hoisin & sesam
Surdejsbrød med rørt smør
FORRET
Færøsk laks saltet med rød grape - sort peber - fennikel
Serveret med double creme med peberrod
Saltet agurk, dild olie samt ristet mandler
VIN - RIESLING, GLEISWEILER TROCKEN, PFALZ
HOVEDRET
Oksestriploin Med pebersauce & trøffel gremoulata
Serveret med spidskål med valnød- æble - semidruied druer
Kartoffelpuré lagt med kalvebacon & urter
VIN - MARQUÉS DE TOMARES, RESERVA, RIOJA
DESSERT
Ris a la mande - ristet mandler - kirsebærsauce - karamelliseret chokolade
VIN - Frizante Brachetto
Der vil blive serveret øl, vin & vand m/u brus ab libitum under arrangementet.
JULE-SHARING MENU - Pris pr. person 1295,-
VELKOMST
BOBLER & SNACKS
Cava Dominio De Requena
Kartoffelchips med syrlig creme fraiche
Croquette af oksebryst med spicy mayo
Tun med hosin & sesam
1. SERVERING
MARINERET SILD
Kapers - rødløg - dild
KARRY SILD
Æble - æg - syltede løg
RØGET LAKS
Syltede glaskål - peberrodscreme - persilleolie
HÅNDPILLEDE REJER
Estragon mayo - smilende æg - tomat
VIN - RIESLING, GLEISWEILER TROCKEN, PFALZ
2. SERVERING
RØDSPÆTTEFILET
Panko - karl johan remoulade - grillet citron
CONFITERET ANDELÅR
Æbler - svesker - mandler
FLÆSKESTEG
Persillekartofler - julesauce - rødkål
JULEMEDISTER
Grov sennep - sort peber
VIN - MARQUÉS DE TOMARES, RESERVA, RIOJA
3. SERVERING
Ris a la mande - ristet mandler - kirsebærsauce
VIN - Frizante Brachetto
Der vil blive serveret øl, vin & vand m/u brus ab libitum under arrangementet.